Kan inte sova

Just nu känns livet jättejobbigt för jag känner nämligen inte sova. Är inte det i princip det värsta som finns? Speciellt när han har en snusmumrik bredvid sig som sover hur bra som helst. Lite orättvist. Grymt jobbigt är det iaf, ligger och tänker på alla saker jag måste göra i morgon, alla saker jag måste hinna med under sommaren och alla jobbiga beslut jag måste ta som jag har alldeles för kort tid att tänka igenom. Vet inte hur jag ska sparandet här utan ett nervöst sammanbrott?!.

Gårdagen

Tjollahopp!
Hade en riktigt nice dag igår, förutom på morgonen då jag höll på att dö på jobbet. Öppnade på fiket så jag va själv första timmen, tror ni inte ALLA vill fika precis klockan tio när jag öppnar då? JO. Så jag fick ta hand om massor av folk som ville fika och ännu fler cyklister som också var fika sugna, typ 20 st! Det var rena mardrömmen kan jag säga, men på något konstigt vis klarade jag mig ur det...?
.
Efter jobbet så blev det iaf mer fotboll och denna gången vann dom! Dock va det inte rimbo idag utan det var mer lekmatch typ. Men det som var grymt var att min vän Elin pallrade sig upp till Nordrona och glodde på den med mig, mkt nice! :)
.
Men nu ska jag äte frukost och njuta av min lediga dag i solen! :D
.
Eliiin!

Lördag den 19 Maj

Ska börja jobba om 50 min och ska jobba fram till nio ikväll, kommer va helt DÖD! Har sovit alldeles för lite, har ont i huvudet och kan inte äte ngn frukost, toppen!
.
Vi får väl se hur det går helt enkelt, antingen stupar jag innan kvällens slut eller så är jag en zombie i mogon! Funderar dock på att gå till jobbet snart så får jag köpa mig en macka, överlever inte utan frukost!
Visa fler inlägg