Tisdag den 31 Januair

Eftersom jag inte riktigt är i bästa form nu med min kära högerhand så har jag ingen praktik längre (Ni måste förstå hur otroligt ledsen jag är över det, men det är smällar man får ta... hehe). Så nu sitter jag i skolan, dock helt alone och mobbad, men rätt okej endå. Håller på med massa arbeten som behöver göras klara och lite så, går faktiskt ganska bra, tills nu...
.
Har även precis beställt tid på min ny favorit salong hihi. Ska dit och klippa mig i morgon, huhu. Hatar att klippa mig men mitt hår är så otroligt ledset att jag faktiskt inte har ngt val... Tror det kommer bli typ 1 dm kortare :'(.
Skulle även vilja färga lite också men det får vänta lite. Någon månad iaf höhö.
'
Näe nu ska jag gå och se om cafeterian öppnat så jag kan lugna min skrikande mage, hittade ingen lunch kompis så får tvinga min pojkvän att äta med mig när jag kommer hem!
.

Klassresa mm!

Godagens!
Var ett tag sedan jag uppdaterade sist, bland annat på grund av att jag varit i klövsjö över helgen på klassresa. Var grym stuga, grymma människor och grym skiåkning! Dock blev det inte lika mycket skidåkning för mig eftersom jag i fredags var fast besluten att åka snowboard. Har åkt några ggr förut men bara i slutet av sista dagen lr ngt liknade, så ville för en gåg skull testa åka en hel dag. Det gick faktiskt grymt bra TILLS det att jag ramlade, tog i mot mig och bröt höger handled. Toppen! Så nu sitter jag här med en gipsad högerhand och en vänsterhand som inte alls vill göra som jag vill... Förstår att ni är avundsjuka.
.
Så det är vad jag har haft för mig. Har massor utav bilder, dock inte så många från backen... men ska lägga upp dom så fort jag får tag på min kamera (ligger hemma och jag är hos pojkvännen). Kan inte heller bjuda på en bild på min coola arm eftersom ngn verkar lämnat tillbaka camen som var här förut. Som att livet inte redan var surt...!
.
Ungefär sådär gjorde jag med! Typ..

Det bara blev så...

God morgon på er!
Denna morgon har spenderats med att sova läänge, slappat framför desperate housewives mm.
Tänkte även dela med mig av lite annat... Hade nämligen lite kul igår, var trött på mitt liv mm så kände för en förändring.. Vet inte om jag är lika sugen nu, men känns som att det är för sent att ångra sig.
.
Så nu mera är jag en Madde med lugg...
.
.
Visa fler inlägg