Grinandes på väg till bilen

Sitter just nu och äter frukost, fast jag egentligen skulle vara på väg mot bilen så detta får gå snabbt! Har precis fixat mitt hår och typ suttit och halvt storgrinat eftersom detta inte är snyggt någonstans! Okj att det är kost, men det är rakt påvissa ställen, taggit på vissa, assså HATA! Jag sa verkligen att jag inte ville ha et rakt avklippt och vad får jag?? Aja måste kila, byue på er!
.
.
Ser ni vad jag menar? :'(

Mycket uppdatering

Sitter just nu och kollar på det sista nerladdningsbara avsnittet av Vampyr dagboken, riktigt spännande om jag får säga det själv!
.
Förutom sitter och kollar på detta ortoligt spännande avsnitt sitter jag oc halvgråter över mitt hår. Det är typ 4 cm kortare än när jag vaknade i morse, vilket är betydligt mer än vad som är okej! Började tycka att det hade blivit långt...
Dock ska jag trösta mig själv genom att slinga min utväxt i morgon klockan 09.30, hihi, ska även försöka få en bild på mitt ikke så långa hår innan jag åker.
.
Men nu ska jag sova :) God natt på er! :)

Bilder

Bilder från veckan:
.
.
Fiskning utan napp
.
Grillning!
.
Grillning!
.
En stephan och en patrik som badar
.
En stephan på taket..
.
... och en i polen.
.
.
Drar även till med en på naglarna. Den enda som finns, har råkat vara lite för vådlsam med dem så de är inte så fina längre.. hheehe
Visa fler inlägg