♡ Lördag den 30:e Augusti - Göteborg, Seminarie 2014 ♡

 
 
Hejsan!
 
Nu sitter jag på Tåget hem från Göteborg. Det har varit ett par intensiva dagar, jag har suttit still längre än jag någonsin gjort förut, fått otroligt mycket information att försöka få in i huvudet och jag har fått svullna fötter för första gången i mitt liv! Ja det sista kändes inte alls bra, trodde de va äldre personer som sysslade med såna aktiviteter. Så eftersom jag aldrig har fel så är jag tydligen en äldre person. Känns faktiskt jätteilla! 
 
Dom här dagarna har som sagt varit lite utmanande, men såå roliga och givande. Har fått tillbringa massor a tid med underbart roliga och grymma männiksor och samtidigt fått underhållning, tips och peppning till hur jag kan utveckla framför allt mig själv, men även mitt företag. Galet kul! (Även om tiden "efter skoltid" kanske endå var de roligaste heheh!) Har även beställt in mitt första glas vin någonsin så kände mig lite vuxen där med, förutom fötterna alltså.. Dock vill jag nog endå, till fötternas försvar säga att dom blev plågade att gå i 14cm klackar under 2 hela kvällar. De är inte helt skönt om man inte är van..! 
 
Här kommer iaf lite bilder från dagarna, kommer komma fler inom kort!
 
 

♡ Onsdag den 27:e Augusti - Dags att packa igen ♡


Helloy! 

Just nu sitter jag och kollar på The big bang theory, men borde egentligen packa för fullt! Imorgon ska jag nämligen ner till Göteborg med massor utav grymma tjejer och gå på Mary kay seminaret! Ska faktiskt bli galet roligt, speciellt efter att jag efter mycket om och men lyckats byta bort mitt arbetspass som jag hade glömt bort. Yeeay hade bara vetat om det här i ett halvår, men vadå att försöka byta pass en vecka innan är väl vad alla varmt skulle rekommendera? Inte de..? Näe kanske inte. 
 
Iaf så sitter jag som vanligt och skjuter upp packningen. Jag vet egentligen inte varför eftersom det ska bli jättekul och jag älskar att packa när jag väl kommer igång. Det är juh bara den där biten - att komma igång! Fast problemet just nu är nog att jag inte har ngn bra väska att packa i.. Antingen blir det en superstor resväska eller så blir det en sportbag. Känns lite jobbigt att ha en kanonstor väska när man bara ska vara borta i 2 nätter, samtidigt som jag inte vet hur bra en sportbag matchar med kjol och kavaj? Suck... 
 
Jag får helt enkelt ta och lägga fram vad jag ska ha med mig så får jag bestämma väska sen! Önska mig lycka till! 
 

♡ Söndag den 24:e Augusti ♡


Hej! 
 
Jag ligger i sängen och ska snart sova, är skola imorgon och jag borde ha läst massor till föreläsningen i morgon typ ca till kapitel 6, jag är på kapitel 2... Hmm vet inte riktigt hur veckan gick så fort? Jag hade juh planerat att börja den här terminen jätteambitiöst och ligga ifas inför varje föreläsning, men den här veckan gick så fort så jag har liksom inte hunnit... hahha. Men jag läser ikapp till nästa vecka okej? 
 
Har annars haft en supertrevlig helg! Ska försöka få in lite bilder lite senare, men just nu får ni nöja er med en bild på mina nya träningsskor hihi! Förhoppningsvis får jag testa dom i veckan!
 
 
Visa fler inlägg