Rubrik!

Hello!
Nu har Amanda åkt hem hon kom efter hon slutade jobba idag :)  Idag kan jag bara förklara att min moppe inte ligger så bra till hos mig igen. Den hade funkat perfet hela dagen men när jag och Amanda skulle åka och äta på skebogrillen så skulle den såklärt börja trassla så vi fick ligga i 30 km/h typ hela vägen till Skebo och typ vid skebo skola där man inte kan köra om så hade vi en ganska lång kö efter oss xD Men men såkan det gå x) Måste berätta att jag va med Emma, Ted och alex ett tag på Morgonen med efter jag kom hem till UC från mim mor, nice nice.

I morgon ska jag kasnke träffa Matte me och kanske åka hans och Fredriks nya båt. (inte bortskämda, nej aldrig) Fast jag klagar inte (A) Hoppas de blir kul. Men de blir det säkert :)

Sedan på Tordag ska jag förhoppningsvis träffa Elin igen :D Grymt länge sen eftersom hon har vart i Kroatsien *stavning* (hoppas de va rätt land) x) I två veckor och sen i  Göteborg så jag tycker inte riktigt att de betendet är okej! Men ska iaf bli kul!


Men ha det bra! God natt lr ngt x) <3

Ej rätt rätt?

Så nu är jag hos min mor igen :) Funderar på att ringa Angelica och fråga om hon vill komma och leka med mig men orkar inte gå till mobilen. Hade hoppats på att hon skulle va inne på Msn, men nej sådan tur hade man inte. 

Btw sådär så har jag hackat grönsaker till tackosen eftersom jag var tvungen att göra maten idag. Och jag har kommit fram till att tackos är faktist en riktigt farlig rätt. Till att börja med så ska man hacka alla grönsakerna och då går det inte att undvika att minst en gång skära sig i någon av sina alla fingrar, rent av livsfarligt. Sedan är det dags för att riva osten, är det någon som helt ärligt kan komma och säga att den inte någong gång har hyvlat sig på fingrarna så är det bara säga det nu... Nej just det LIVSFARLIGT.  Sedan till slut har vi den hemska och onda löken. Inte nog med att man ska ofra alla fingrar på både kniven och rivhjärnet nej då ska löken komma där och skämma ut en genom att få en att grina så mascaran rinner och man ser ut som att man har såltsmöret och tappat pengarna plus att man inte ser vart man ska skära pga alla tårar och all mascara. Nej jag säger bara ej rätt! Rentav LIVSFARLIGT helt enkelt!

Visa fler inlägg