Fredag den 29e November - Stressig dag

 

God morgon! 
 
Idag har jag sån ångest, känner mig sjukt stressad. Har haft massor med olika planer jag vill göra och försökt hinna med alla och nu verkar det som att jag inte kommer hinna med någon, suck. Den första och srörsta Planen var att åka till Täby och handla lite kläder och Julklappar. Men eftersom jag fortfarande inte har ngn bil (kommer troligtvis inte ha på vääldigt länge) så måste jag ta bussen dit, gå från bussen till täby by my self och sedan möta min syster i centrum. Det är iof inte så farligt, speciellt inte eftersom vi kan ta tåget hem till min pappa sedan, det är bara det att vår lilla hund inte kommer med någonstans i planen! Såå jag blir galen. 
 
Får se hur det går, skulle behöva försöka boka några fler Mary kay workshops och skicka ut lite fler LIA ansökningar med och hinna med att duscha och tona håret. Som sagt är sjukt stressad, verkligen inre stress, brukar inte känna såhär, måste försöka lösa det här annars kommer jag inte kunna göra något rätt idag. 
 

 
Insperation - Weheartit.com
 
 
 
 

Efter ett tandläkarbesök måste man få skämma bort sig själv


Hello!
 
Nu är jag hemma från tandläkaren några tusen fattigare, meen med hela tänder och en nutri color cream rikare! Jag har varit på väg och köpt en varje gång jag varit mörkhårig sen dom kom, men har inte kommit iväg och köpt den förrän nu. Men nu köpte jag den som en prisent till mig själv för att jag var så duktig hihi. Jag är verkligen sjukt stolt över mig själv hahah, är så sjukt töntig när det kommer till läkare.
 
Men iaf har frågat runt lite och dom flesta som använt nutri color cream som jag har prata med har sagt att dom varit superbra, så nu är det upp till bevis! Tonade juh mitt hår mörkt i början av månaden och mina blonda slingor börjar redan skina igenom, så om den här kan gömma dom igen och samtidigt vara "braisch" för håret så är det juh kanon! Ska använda den i morgon när jag tvättar håret så får vi se om jag ser ngn skillnad!
 

 
 

Torsdag den 28e November - Tandläkaren nästa


Hey!
 
Kom precis på att jag inte har ngn bil och min tandläkare är i Brottby! Inte nog med att det kommer bli dyrt och smärtsamt, det måste vara jobbigt också, gaah blir galen! Känner att min energi dog. Hade väl inte varit så farligt att åka buss om det inte var så att jag kommer dit 1 timme förtidigt, och har ingen aning om det ens går någon buss hem sedan! Kommer få åka till norrtälje för att sedan ta en buss därifrån till Rimbo!
 
Meen som tur är så har jag en sån grym vän som Tommy som kommer och hämtar mig och kör mig till Brottby! Min dag blev het plötsligt väldigt mycket bättre! 
 
Nu ska jag sätta mig och läsa om lite LIA företag och sen göra mig i ordning, håll tummarna allihoppa för att jag överlever dagen! 
 

 
Lite mer Insperation
weheartit.com
 
 
Visa fler inlägg