Jag har världens grymmaste vän!

Min helg tillsammans med Stephanie var hur bra som helst. Stephanie jobbade till 15 så jag åkte in och tänkte möta henne på hennes jobb. Jag har dock aldrig varit på hennes jobb, men jag menar hur svårt kan det vara, det kan inte finnas så många Elite hotell vid humlegården. Så jag gick dit GPSen visade, dvs Elite plaza, tyckte det var lite knas för jag vet att hon jobbade på Skandic plaza förut och borde känt igen det då. Så jag ringde henne och sa "hej jag är på ditt jobb,  var är du?" Då hon svarar, "Nej jag är här och jag ser inte dig, var är du?" Då har jag gått till fel! Dock var det så bra att det var hotellet hon faktiskt bokat rum på så jag kunde bara sätta mig i en stol och vänta!
 
Stephanie hade bokat bord på Publico så när vi var klara tog vi en yber dit. Första gången jag åkte yber och kan väl säga att man får vad man betalar för, men jag menar vi kom fram torra och hela så har
faktiskt inget att klaga på ändå! Maten var hur som helst jättegod. 
 
Efter det snurrade vi runt på lite olika ställen och träffade flera trevliga människor! Jag har alltid haft något emot att gå ut i stan,  men jag hade verkligen riktigt kul! Kanske va för att vi faktiskt kom in överallt haha! Ruskigt kul iaf, och måste helt klart göras flera gånger! Här är lite bilder från kvällen :