Fullplanerad lördag

Min gårdag var lika fullplanerad som vanligt. Hade tänkt sova ut riktigt mkt denna helg samt vara ledig på måndag så att jag är pigg inför min mördar vecka som kommer med 7 jobbdagar i sträck. (låter kanske inte jättemycket för de som också jobbar mycket och med obekväma tider, men när man gör det varannan vecka varje måndad så måste man komma ihåg att via också!)
 
Iallafall så blev det inte så utan igår åkte jag och pappa iväg på äventyr. Jag ska göra några drastiska förändringar i mitt liv de kommande månaderna och med det kommer lite problem som måste lösas. Så vi har påbörjat det uppdraget och har väl avklarat steg ett. Nu är det mer upp till mig att prospektera lite.. Hur som helst så kommer jag berätta mer inom kort!
 
Min kära far fyllde år igår också så var jättegulligt av honom att vilja åka med mig på mina aktiviteter trots att det var massor utav annat som behövdes göras. Men vi var så effektiva så vi hann med allt och han fick till och med vara med och fira sin födelsedag! Var jättemysigt att få spendera lite tid med familjen, det händer inte så ofta numera. Eller någonsin, men det kan det bli ändring på!
 
Efter firandet av min far bar jag mig av till mina fina grils i Nt för en girls night out. Vi hade bestämt att vi skulle dricka lite vin och snacka skit hos Elin. Som vanligt när vi har planerat ngt är jag ca 1 timme sen, måste bli bätte på att planera våra tjejkvällar. Jag menar det. Så ni kan ju gissa hur glada de var på mig när jag kom... Som tur är så är de så underbara människor att de inte kan vara arga i mer än 2 minuter så det blev ganska bra ändå. Dock kommer jag inte komma undan lika lätt nästa gång..
 
Hur som helst hade Elin som alltid varit en grym värd och dukat upp både charkbrickor och lagat pannacotta! Så ambitiös! Var hur gott som helst!
Efter mkt skitsnack och lite allvarligt snack också så bar vi oss av ner mot C12. Har inte varit där på flera år känns det som. Men det var helt okej! Dock blev jag lite otaggad mot slutet då jag var allt annat än ett fan av musiken haha. Men det var trevligt att träffa allt folket ute och samtidigt skönt att komma hem i tid hihi!