Min julhelg

Som ni kanske förstår var jag inte alls hemma till tisdag utan gick och jobbade på söndagen igen. Kanske dumt, men kände att jag inte kunde missa fler helgdagar, hallå det är dom jag lever på liksom! 

Det har väl annars gått ganska bra, jag har blivit halvt bannlyst från kassan för att vila rösten så mkt som möjligt bara, men även fast man är på golvet måste man ju prata en del iallafall. Men jag vill nog våga påstå attt jag är påväg tillbaka.. Sakta, sakta. Saknar min normala, minde kråkliknande röst! 

Annars har jag haft en supermysig jul med alla inblandade. Har tydligen varit lite snäll iår ändå för jag fick massa fina julklappar! 

Sen var jag som många andra ute på juldagen. Jag jobbade dock på lördagen så jag var nykter och körde. Tänkte att det kanske kan vara bra för kroppen att inte utsätta den för mer skit än nödvändigt! Men jag hade faktiskt riktigt roligt, var där med massa underbara människor, träffade flera grymma människor där och allt utan drama! Så otroligt skönt. Dock kända jag mig bakis dagen efter ändå för att jag bara hann sova 2,5h, men förutom det var det helt klart en lyckad kväll!