I fjällen!

Nu är jag iaf här,lr har vart i 2 dagar men anyway har inte kommit till en data fören nu. Det är iaf riktigt nice här dock även väldigt kallt för min del. Fösta åket i backen kom jag fram till att jag inte alls är en vinter människa utan känner att jag egentligen borde ha åkt till ett varmare ställe som typ Hawaii? Men trots att jag har frusit ihjäl ett antal ggr och trott att jag inte skulle överlevt dagen så har det varit riktigt kul.

Idag va vi på afterski, grymt drag va det. Sol va det idag också så va riktigt nice att åka. Men kan också säga att det inte riktigt är den skidåkningen som jag är van vid där man går upp kl 7 för att va i backen 8 när backarna öppnar för att sedan åka till 4 när dom stänger. Här går vi upp 10-11 och åker 2 timmar sen äter vi och åker 2 timmar till ^^. Inte för att jag har ngt emot det eftersom det är ungefär så länge jag orkar stå ut med denna grymma kyla!

Ska försöka fixa bilderna tills jag kommer hem men dom ligger på Mattes mammas och pappas kamera så får se hur det går. Får se när jag kommer till en data igen men ha de bra tills dess! <3
Visa fler inlägg