Som en helg ska vara

Hejsan folket!
Har varit så trött efter praktiken så jag har total däckat på bussen, snarkat har jag säkert gjort också haha, Men inte idag! 

Min helg har varit en riktigt kanonhelg! En sådan där helg fullproppad med planer, precis som jag älskar att ha dem! 
I fredags hade vi "Gruppaktivitet" i Andromedas eventgrupp, gu va kul med gruppaktivitet tänker ni, men ack så fel ni har! 

Jag fick faktiskt sovmorgon på morgonen och mötte upp folket i Norrtälje, då vi skulle ut till Räfsnäs, Närmare bestämt ut till Linns Egna Ö! Så vi tog en transportbåt ut, väl där satte sig iof folket iof att jobba det första de gjorde, arbetsnarkomanen som de är (hör lite till yrket haha). Men klockan 5 var det slutjobbat och vi började med Linns fina 3kamp som hon hade satt ihop, gren nr 1: Gissa spritsorten! Behöver jag säga mer än att vi inte kom till sista grenen?
Men vi hann med luftpistolsskytte och jag måste nog erkänna att jag inte är helnöjd med min prestation då jag faktiskt gått på skytte.. Iof med gevär och inte pistol, så tänker skylla på det! 

Kvällen bjöd även på grillning, vedeldad bastu och en hel natt bestående utav dans. Hade en sjukt bra kväll så jag tackar sjukt mkt för att jag fick följa med! 

Lördagsmorgonen var kanske liite jobbig, men helt klart överkomlig, solen och havet hjälpte till! 

När jag sedan kom hem hade min pojkvän mf planerat in grillning och fiske ute i skogen så det var bara samla nya krafter, klä på sig och traska ut! Men det var så galet mysigt med hamburgergrillning med marshmallows och lite annat godis grillning som efterrätt så jag är glad att dom tvingade ut mig! 
Här är några bilder från helgen:Lite grillning:
Visa fler inlägg