Dear 2013 thank you for all the lessons

 
 
 
Hejsan igen! 
Sitter fortfarande i bilen och vi har inte ens kommit till bollnäs än! Men har varit superhalt och jag tkr faktiskt det är grymt mysigt att åka bil (när man slipper köra) så jag har inget imot det egentligen,  men är väldigt sugen på den där lyxshaken..
 
Men när vi satt här i bilen så kom vi på att det faktiskt är nyår i morgon, och det fick mig att börja tänka på mina nyårslöften och vad jag vill ändra på och hoppas ska hända nästa år. Jag brukar inte avslöja mina nyårslöften för någon, men tänkte att dom blir mer "på riktigt" om man avslöjar dom. Det jag hoppas på för 2014 är:
 
Att bli mer organiserad
Jag är så sjukt oorganiserad ibland så jag blir lite bedrövad på mig själv. Så fort jag ska göra någonting eller planera någonting så blir det ofta spontant och mer äsch det får gå som det går. Vilket jag älskar haha, men ibland skulle det bara bra med lite organisation och planering. Speciellt om man ska försöka driva ett företag!
 
Skratta mer
Det är inte så att jag är en negativmänniska och aldrig skrattar, men efter att ha spenderat väldigt mkt tid med en vän som skrattar den mesta delen av sitt vakna tillstånd (händer även när hon sover) så blir man nästan lite avundsjuk på att se att man faktiskt kan vara så glad i princip hela tiden. Det som är ännu roligare är att det är omöjligt att vara arg i närheten av en person som är så glad! Jag hoppas helt enkelt att kunna bli lite smittad av den gladheten! 😊
 
Göra det JAG vill
Det var faktiskt mitt nyårslöfte förra året. Jag har alltid varit så att jag gör det jag vill och skiter rätt mkt i vad andra tkr om det. Kan vara både positivt och negativt. Men de senaste åren/året har jag lagt vad jag vill göra åt sidan och gjort det andra vill göra/tkr jag ska göra. Det är självklart så att man måste kompromissa ibland, men att för ofta sätta andras viljor före min egen gjorde att jag kände mig instängd och mådde verkligen dåligt. Så det här året ska jag fortsätta göra mer saker som jag vill (samtidigt som jag kompromissar vilket även är en sak jag måste träna på i andrs sammanhang) och känner att jagvverkligen gör det jag känner för utan att fundera så mkt.
 
Leva ut, go wild
Hänger lite ihop med ovanstående. Jag måste känna att jag vill leva mitt liv så som jag vill leva det och inte hur någon annan tkr jag ska leva det. 
 
Få drömpraktiken
Iår tog jag mig i kragen och började plugga även fast många inte förstod varför, till vad eller om det ens var värt pendeltiden. Men hur ska man veta om man inte provar? Jag är stört glad att jag började och utbildningen känns grym, nu ska jag bara försöka få min dröm praktik!
 
Lära känna mig själv

Hör också lite ihop med de andra, om man ofta lyssnar på vad andra säger är det lätt att man tappar sin egen röst. Tkr inte att jag tappat min röst, men dem är svagare och skiner inte lika starkt som den brukar. Det ska jag hitta och få den ännu bättre, mer organiserad kankse? ^^ 
 
Klassikern träna - för att må bra, inget annat 😉

Jag ska börja träna regelbundet för att det är bra för kroppen. Har inga viktmål som jag ska nå utan enbart för att hålla igång kroppen. Man mår så sjukt mkt bättre av träning så är bara dumt att låta bli! 
 
Få många grymma minnen ♡
Spenderar så mkt tid med mina underbara vänner och pojkvän så om det inte blir några grymma minnen blir jag besviken! 😉
 
Någon av er som har några nyårslöften/förhoppningar på 2014? 
 
 
Visa fler inlägg