♡ Torsdag den 27e Mars ♡


Hello guys! 

Sorry för uppehållet! Men nu är jag ett år äldre, iaf på pappret, men känner mig inte så mycket äldre så min ångest jag hade onsdagskvällen har avtagit lite haha. Jag har dock jobbat på att inte bli för vuxen så förra helgen var vi och spelade laserdome! Var så sjukt kul jag är helt såld på det där spelet och det var grymt kul att så många kunde följa med! Tråkigt nog så slutade kvällen lite tidigt, men det tar vi igen nästa gång! 
 
Under veckan har jag tränat lite och varit på Lia Intervju på ett företag jag sökt jobb på förut, det verkar så gaaalet kul och jag vill verkligen ha det! Dock så var det typ första gången jag verkligen kom från en intervju och kände att det kanske inte gått precis så som jag hade velat... Men jag håller tummarna.. väldigt hårt..! Får svar senast nästa fredag (vilket är 3 dagar innan jag ska ut på praktik, nej men jag har bra framförhållning...)
 
Imorgon är även det grejer som händer! Jag ska på karrärkonferans med Mary kay! Ska bli riktigt kul och ska försöka ta massor av bilder! 
Det blir även utgång imorgon och karriarkonferans även på lördagen så jag kommer ha en ruff helg haha! Nuu ska jag hänga tvättt, hoppas ni har en najs dag i solen! :D 
 
 
Visa fler inlägg