Torsdag den 20:e November - Lite rolig info


Lite rolig info medan jag pluggar sönder mig själv:

1. Det här säger hennes pupiller 
Om hon attraheras av dig, och inte bara i sängen, kommer hennes pupiller att vidgas. Kroppen är programmerad så att vi vill se mer av något som är intressant, så hjärnan säger åt hennes iris att släppa in mer ljus, skirver Men's Health Magazine. En bonus är att du kommer finna henne ännu vackrare. Undersökningar visar nämligen att män attraheras av kvinnor med stora pupiller. En ”win-win-situation”, alltså.

2. Den berömda svanken
När hon börjar närma sig orgasm kommer hon att svanka ryggen. Håll henne tätt runt korsryggen i samklang med att hon rör rumpan upp och ner. Och för guds skull, sluta inte! Behåll samma rytm och intensitet tills hon når klimax. Hon kommer betala tillbaka senare, med ränta.  

3. Håll om midjan – och värm hennes händer 
Verkar det som att hon alltid har kalla händer? Det är antagligen för att kvinnors temperatur är tre grader kallare än mäns. Kvinnors kroppar är programmerade för att hålla sina inre delar varmare än sina extremiteter. Så för att värma hennes händer bör du fokusera på att inda armen om hennes midja. Det kommer att värma henne inifrån och få blodet att rinna tillbaka till hennes händer.  

4. Så vet du att hon är upphetsad
När en kvinna blir upphetsad kan hon drabbas av en sexuell rodnad som gör att hennes bröst blir mer rosafärgade. Det beror på förändringar i blodtryck, cirkulation och puls. Se det som ett tystlåtet sätt för henne att tala om att hon gillar det du gör. Ett annat tecken på det är att en kvinnas bröst växer med så mycket som 25 procent när saker och ting börjar hetta till.  

5. Tar hon p-piller? Se matcho ut 
Håll hennes blick en stund. Om hon blinkar mer än normalt, det vill säga mer än 15 gånger per minut, är det stor sannolikhet att hon äter p-piller. Kvinnor som tar hormoner blinkar nämligen 32 procent mer än de som inte gör det, skriver Men's Health Magazine. Så vad betyder detta för dig? Jo, forskning visar att kvinnor med hormonskiftningar är mer attraherade av starka män med bland annat markant käklinje. Så ha din mest självsäkra blick när du tittar henne i ögonen. 

6. Män och kvinnors olika fylla  
Hon försöker matcha ditt drickande i baren och medan du börjar känna dig smått berusad verkar hon spiknykter. Det beror på att män och kvinnor påverkas av alkohol på olika sätt. Medan killar tappar hämningarna blir tjejer mer trötta. Så om du vill få henne i stämning för party bör du se till att gå till ett ställe med bra musik i stället för att bjuda på otaliga drinkar. Undersökningar visar att tempolåtar gör henne mer social. 

7. Läs av hennes andningsmönster
Vill du veta om det är en bra eller dålig tidpunkt att ta upp en jobbig konversation? Se om hon är avslappnad genom att läsa av hennes andningsmönster. Om magen rör sig vid varje andetag men bröstet bara rör sig ytligt indikerar det på stress. Om både mage och bröst expanderar och hon tar djupa, rytmiska andetag är det ett tecken på avslappning. 

8. Naglarna avslöjar henne 
Att bita på naglarna är ett tecken på att hon känner sig obekväm eller har ångest, så var uppmärksam på hennes fingrar. Om du ser henne göra det så tjata inte på henne att sluta, det kommer bara göra att hon hamnar i en ond spiral. Ta i stället hennes hand och kläm den hårt. 

9. Därför bör du borsta tänderna 
Se till att borsta tänderna så fort du vaknar om du oroar dig för dålig andedräkt. Hennes luktsinne är nämligen som bäst på morgonen.  

10. Då är hon som mest sugen  
Okej, du kan tillräckligt om menstrationscykeln att du vet när du ska lämna din partner i fred. Men lägg till det här till din kunskap: två veckor innan hennes mens börjar, under ägglossningen, är hon som mest sugen. Varning: det är också under den här perioden som det är som störst risk/chans att hon blir gravid.