Bucketlist för 2016

I förra inlägget pratade jag om mål och saker jag vill göra det här året så här kommer min bucketlist!
 
Ha betald semester
Jag har jobbat sedan jag var 17 år, dvs i sommar så är det 6år. Aldrig under dessa 6år har jag haft betald semester. Jag vet faktiskt inte om jag har hunnit samla ihop några semesterdagar än, men eftersom jag fått fast tjänst för första gången i mitt liv så jag vill nog ändå säga att den betalda semesterna har aldrig varit närmare än vad den är nu! 
 
Åka på språkresa
Jag är inte helkass på engelska, det vill jag inte säga, men jag skulle kunna bli bra mycket bättre och framförallt bli lite säkre på mig själv i det engelska språket. 
Jag har tittat till och från på en språkresa till Miami på en månad som verkar helt underbar och som jag verkligen vill lyckas komma iväg på. Då menar jag att jag VERKLIGEN vill komma iväg på detta. Tyvärr så kostar det en hel del, även om resan är relativt billig om man ser till hur länge man är borta så måste man ändå räkna med att en månadslön försvinner osv. Men beroende på hur jag löser allt annat så är det inte en omöjlighet! 
 
Fortsätta träna
Förra året tränade jag till och från i princip hela året. Det är mer än vad jag någonsin gjort förut, vilket är bra. Det gör att det inte blir lika jobbigt varje gång man går till gymmet, även fast det går lite tid emellan. Men tänkte försöka ha en mer planerad och regelbunden träning iår. Jag märker juh hur bra jag mår efteråt, vilket gör att alla andra pusselbitar i mitt liv liksom faller bättre på plats.
 
Vara ledig mer
Om det är något jag är bra på så är det att jobba. Förra sommaren jobbade jag 23 dagar i rad och var ledig kanske 1 vecka totalt på hela sommaren. INTE okej. Jag hade iof världens roligaste jobb så jag ångrar det inte, men man behöver vara ledig och vila upp sig. Så en start är att lära mig att säga NEJ till jobb. 
 
Hyra ut min lgh
Jag älskar min lgh och har alltid gjort sen jag såg den för fösta gången. Den är snygg, hemtrevlig och har allt man behöver, men just nu är den för dyr för mig att ha ensam och innehåller för mkt minnen för att jag ska kunna må 100% bra. Så om jag lyckas hyra ut den kommer jag kunna känna lite mer frihet och kunna sluta älta gamla minnen. Just nu känns det som att det skulle vara en enormt stor befrielse.