Onsdag den 8:e April - Remember you only live once

Hej där! 
Vet att det var länge sen jag uppdaterade igen, men till mitt försvar så har jag varit på varmare breddgrader och roat mig, nämligen på Gran Canaria! Var så skönt, tänkte berätta lite mer i nästa inlägg!

Idag har jag gjort något som länge stått på min bucketlist, men som jag liksom inte tagit tag i! Som tur va gjorde mina vänner det och gav mig det i födelsedags present, vilket gjorde att jag faktiskt inte kunde banga! 

Så nu är jag lite mörbultad, men  imponerad efter en timmes prova på poledance! Var sjukt kul dock lite generade och galet svårt haha! 

Eftersom det var en prova på gång så var den lite mer avancerad än starten på ex en grundkurs för att man ska hinna få prova på flera olika saker. Vi fick prova några olika skruvar och piruetter och jag trodde faktiskt det skulle göra ondare än det gjorde. 

Det har varit vilda diskussioner ang det här hemma hos mig med många åsikter och synpunkter. Medan jag enbart ser det som en kul träningsform finns det andra som tkr det är otroligt sexuellt och opassande. Efter den här träningspasset är jag endå berädd att att lägga mig mitt imellan. 
Jag förstår självklart vad man menar med sexuellt och kanske även opassande i vissa situationer, men det beror ju på vad man vill göra med sina kunskaper! Men att träna poledance tror jag kan få en att öka sin självkänsla på ett lekfullt och roligt sätt samtidigt som man får en kroppskontroll som är helt crazy. 

Jag skulle älska att träna det då jag både gillar dans och styrke träning, dock är dansbiten min svaga sida. Men jag rekommenderar verkligen alla som någon gång funderat över att prova, gör det! Helt klart värt besväret! 

#1 - - Anonym:

Visst kan det vara en träningsform, men finns ju som sagt normalare träningsformer för mindre skruvade människor.

#2 - - Anonym:

Och varför skulle man bli generad av en träningsform undrar jag?

#3 - - Anonym:

Höhehi