♡ Lång dag fylld med inspiration! ♡


Hey there! 
Nu sitter jag på bussen på väg hem igen, lång dag idag, men det är det värt när man gör saker man tkr är roligt och förhoppningsvis leder någonstans i framtiden! 
 
Just st nu läser vi en KAM-kurs i skolan som är så sjukt intressant och som jag blir grymt inspirerad av. Sitter och kommer på mig själv på lektionerna att jag svävat iväg och funderat över vad jag ska göra med all den här informationen, alla möjligheter, hur mycket man egentligen kan göra, så jag glömt lyssna på det han fortsatter att prata om hahah! Lite illa ja, men verkligen jag i ett nötskal! 
 
Har ar även haft Mary kay möte idag, såklart supermysigt som alltid! Som jag brukar säga så är det också en stor inspirationskälla och en ännu större energipåfyllare, det speLar ingen roll hur trött eller less man är när man kmr dit, man är Så glad när man kmr därifrån, underbart! 
 
Nu sitter jag annars bara och håller tummarna på att pressbyrån i Rimbo är öppen tills 9 idag så jag hinner hämta ut mitt Mary kay paket som jag fått hem, ska bli så kul att få lämna ut alla produkter till dom som spänt sitter och väntar på dem! Dock tror jag att jag håller tummarna förgäves, blir grymt förvånad om dom har öppet längre än 8, men då får jag hämta ut det imorgon helt enkelt! :)
 
Ni får hur som ha en grym Måndagskväll! Nu ska jag försöka läsa lite inför föreläsningen imorgon. Önska mig lycka till! ♡
Såhär ser inte riktigt mitt lager ut Än, men snart så ;)
#1 - - milina.blogg.se:

Åh vad roligt :)